IPHONE X VANAF NU VERKRIJGBAAR IN NEDERLAND

Het is zover. De iPhone X is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland. Je kunt hem zowel online als offline kopen bij vrijwel alle grote telecom retailers. Er zijn maar een beperkt aantal beschikbaar omdat de productie van de iPhone X wat vertraging heeft opgelopen maar hij is nu dus eindelijk te koop.

Waarin verschilt de iPhone X van zijn voorganger? Het eerst wat je op zal vallen is de upgrade die het display heeft ondergaan. De iPhone X heeft namelijk bijna geen randen meer om het scherm heen. Dit zorgt ervoor dat de telefoon een futuristische uitstraling heeft. De telefoon is afgewerkt met een volledig glazen behuizing en draait op iOS 11 direct uit de doos.

Verder zijn de prestaties van de telefoon ook erg gestegen.  De iPhone X is op de dag van vandaag namelijk nog steeds, net zoals zijn voorganger de iPhone 8 destijds, de snelste telefoon die beschikbaar is in de winkelschappen.

Wil jij de iPhone X kopen? Dat kan! Bestel hem nu bij een maandabonnement van €35,- bij KPN.

Advert: Op zoek naar een SEO bureau? Neem dan eens een kijkje op de website van Stramark.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *